Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 76 448 791
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

Огласник

Институтот за стандардизација на Република Северна Македонија - ИСРСМ, издава Огласник за стандарди и стандардизациски документи, како месечен информатор за активностите на Институтот директно поврзани со процесот на усвојување и повлекување на македонските стандарди.

Првиот број е издаден во декември 2005 година.

Огласникот содржи листа на Македонски стандарди, стандарди на јавна расправа, повлечени македонски стандарди и ценовник на Македонските стандарди.
Во продолжение дадени се Огласниците за тековната година додека Огласниците од претходните години може да ги побарате од Инфо центарот на ИСРСМ на isrsm.info@isrsm.gov.mk

ИСРСМ огласник 2023

ИСРСМ огласник за стандарди и стандардизациски документи 2023

ИСРСМ огласник 2022

ИСРСМ огласник за стандарди и стандардизациски документи 2022

ИСРСМ огласник 2021

ИСРСМ огласник за стандарди и стандардизациски документи 2021.