Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 3247 150, +389 3247 159, +389 75 444 627,+389 70 233 086
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

Сертификација

Сертификација

Институтот е во развоен процес кој треба да му овозможи сертификација на индивидуални системи за менаџмент според стандардот МКС EN ISO ISO 9001, Систем за управување со квалитет - Барања.


ISO 9001 ‐ Quality Management Systems

ISO 9001 ‐ Quality Management Systems

Станете проверувач или експерт

Ако сакате да работите со нас, треба да креирате профил. Ќе ви треба валидна меил адреса. Со ова, ќе можете да пристапите до сите наши услуги од едно место. За да започнете да креирате профил, кликнете на копчето подолу и пополнете ги формуларите

Станете проверувач или експерт