Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 76 448 791
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

Проверете дали сертификатот е валиден

ИСРСМ Системот за валидација на сертификати, содржи податоци за компании кои одржуваат регистрација во ИСРСМ. За да проверите дали сертификатот е валиден, користете го образецот за пребарување даден подолу.

Внесето го називот на компанијата или сертификацискиот број

Не е најдено! Обидете се да користите друг критериуми за пребарување. Сепак, може да потрае од 4 до 6 недели за овие податоци да бидат достапни на јавноста преку оваа веб-страница.

Please note that the validation database is updated regularly. However, it may take between 4 to 6 weeks for this data to made live and be available to the public through this web-page. Also, for operational reasons it is difficult to display certificate details and expiry dates. Any enquirer (this includes customers and purchasers) can obtain up-to-date confirmation of registration details by completing a Certificate Validation Enquiry.