Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 76 448 791
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

Формулар за контакт

Можете да контактирате со нас на кој било начин кој ви одговара. Ние сме достапни преку телефон, факс или е-пошта. Подолу можете да ја користите брзата форма за контакт или да ја посетите нашата канцеларија лично.

Валидна е-пошта

Ве молиме внесете телефонски број за контакт (во формат +389хххххххх)