Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 2 3247 150, +389 2 3247 159, +389 2 3247 157, +389 75 444 627
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

Авторски права и Генерални услови

Генерални услови за користење на услугите на "isrsm.gov.mk"

Согласност за авторски права и заштита на личните податоците за учесниците во ИСРСМ стандардизациските активности