Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 3247 150, +389 3247 159, +389 75 444 627,+389 70 233 086
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

1223/2009

Козметички производи

Commission communication in the framework of the implementation of Regulation (EC) No 1223/2009 of the European Parliament and of the Council of 30 November 2009 on cosmetic products

EUR-Lex видете повеќе ...

Видете ги сите македонски стандарди поврзани со оваа Директива/Регулатива