Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 3247 150, +389 3247 159, +389 75 444 627,+389 70 233 086
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

Единствен полнач за сите мобилни телефони

На 1. март, 2011 година, CENELEC и USB Implementers Forum (USB-IF) потпишаа меморандум за соработка во врска со развивање на единствен полнач на мобилни телефони

Подетално: