Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 76 448 791
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

Експертска мисија за националните параметри на Еврокод 7

ИСРСМ во соработка со Европската комисија преку инструментот TAIEX организираше Експертска мисија („Expert Mission on Nationally Determined Parameters to Eurocode 7“). Работилницата се одржа на Градежен факултет, во периодот од 17-20 мај 2010 година. На истата присуствуваа членови на ИСРСМ ТК30, ИСРСМ ТК 11 и членови на ИСРСМ ТК30/РГ 7, како и техничкот секретар на ИСРСМ ТК 30.