Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 76 448 791
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

Анкетен лист

Почитувани корисници,

Изготвивме анкетен лист со цел следење на информации кои сакаме да ги добиеме од Ваша страна за согледување дали нашата организација ги исполнува Вашите барања, како и подобрување на услугите кои ИСРСМ ги испорачува до Вас.

Повратните информации добиени од Вас ни помагаат да ја зголемиме ефикасноста, квалитетот во работата и соработката со вас. Затоа ве молиме да оделите еден мал дел од вашето драгоцено време и да одговорите на овој прашалник.

Пополнетиот анкетен лист можете да го испратите на следнава е-маил адреса:

isrsm.info@isrsm.gov.mk

Со почит,

ИСРСМ

Документи