Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 70 233 086
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

In‐house обуки

Реализација на in-house обуки

Институтот за стандардизација на Република Северна Македонија (ИСРСМ) организира in-house обуки за стандарди дизајнирани

за вашите потреби

Обуките ги изведуваме во вашата компанија со методи прилагодени согласно вашите потреби и можности и според

потребите на вашето секојдневно работење.

Кои се предностите на in-house обуката?