Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 70 233 086
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

Инфо Центар

Во рамките на Институтот за стандардизација на Република Северна Македонија (ИСРСМ), Согласно член 8 од Законот за стандардизација ("Сл. Весник на Република Македонија" бр. 54/2002) и одредбите на Статутот на ИСРСМ, формирано е Информативно контактно тело – Инфо Центар кој:

Работно време со странки: Секој работен ден од 9.00 до 12.30 часот

Телефон за контакт: 02 3 247-159 /02 3 247-157 /075 444-627

e-mail: isrsm.info@isrsm.gov.mk