Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 70 233 086
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

Информации за јавноста

Заштита на укажувачи

Заштита на укажувачи

Превенција од корупција - Систем на интегритет

Односи со јавноста

АВТОРСКИ ПРАВА, Политика за приватност, Политика за користење на колачиња,

Финансиски извештаи

ИСРСМ Финансиски извештаи и завршни сметки

Анкета