Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 70 233 086
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

Иницијатива за формирање технички комитет од областа металургија

Со цел да се унапреди работењето на компаниите во овој сектор , како и да се зголеми квалитетот на произвоите и услугите поднесена е иницијатива за формирање на Технички комитет за Металургија