Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 76 448 791
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

ИСРСМ Публикации

Публикациите издадени од ИСРСМ се однесуваат на активности на Институтот во целина и публикации кои се поврзани со активности на ИСРСМ Техничките комитети.

20 години основање институт за стандардизација

14 октомври, светскиот ден на стандардите, 20 години основање институт за стандардизација и 30 години стандардизација во Република Северна Македонија.

ИСРСМ Публикации

Публикации кои се однесуваат на активности на ИСРСМ

ИСРСМ ТК Публикации

Публикации кои се однесуваат на активности на ИСРСМ ТК