Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 76 448 791
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

ИСРСМ ТК 30 "Еврокодови" 16.11.2007

ИСРСМ организираше работилница на тема модалитети за поефикасно имплементирањe на еврокодовите како национални правилници, а воедно и седница на техничкиот комитет ИСРСМ ТК 30 „Еврокодови„ со присуство на членовите на работните групи. Работилницата се одржа на Градежен факултет, на 16 ноември, 2007 година.