Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 76 448 791
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

Најава

Упс! Ја заборавив мојата лозинка.

Регистрација

Креирај профил

За да креирате Профил, ќе ви треба валидна е-пошта. Со ова, Ви се обезбедува пристап до сите наши услуги од едно место. За да започнете да креирате Профил, кликнете на полето "Креирај профил".

Креирај профил