Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 70 233 086
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

Менаџмент со квалитет

Актуелни обуки

Менаџмент со квалитет

Обуката за ISO 9001 со нашите експерти ќе ви помогне подобро да разберете што е систем за управување со квалитет, како да го имплементирате и како да го ревидирате вашиот систем.


Обуката за ISO 9001 со нашите експерти ќе ви помогне подобро да разберете што е систем за управување со квалитет, како да го имплементирате и како да го ревидирате вашиот систем. Нашата обука за менаџмент со квалитет ќе ви помогне: да ги разберете основите за постигнување максимално задоволство на клиентите по најниска вкупна цена, да се фокусирате на испорака на квалитетен производ или услуга преку подобрување на вашите процеси или поставите систем за менаџирање со светски врвен квалитет.

Системите за менаџмент со квалитет континуирано се соочуваат со предизвици создадени од сè покомплексните процеси на секоја компанија. Анализата и оптимизацијата на тековните процедури на компанијата, тестирањето и документирањето на активностите и спроведувањето, како и координацијата на ревизиите се само некои од многуте задачи со кои се соочува и се очекува да ги совлада раководството за управување со квалитетот.

Со нашите обуки за менаџмент со квалитет ќе се стекнете со методите и алатките потребни за исполнување на овие очекувања и многу повеќе. Со воспоставување на транспарентни, рационализирани процеси за QM, вашата компанија има придобивки во однос на ефикасноста, моралот, финансиите и репутацијата.

Актуелни обуки

Пребарајте ги нашите актуелни обуки за кои имате интерес или контактирајте не на: isrsm.obuki@isrsm.gov.mk

ISRSM-QM1  

Имплементирајте успешно систем за менаџмент со квалитет во согласност со ISO 9001: 2015 година.

2 денови повеќе

ISRSM-QM2  

ISO 9001:2015 - Како да го оптимизирате вашиот систем за управување со квалитет?

еден ден повеќе

ISRSM-QM3  

Совладајте ги алатките за квалитет потребни за имплементација на систем за менаџмент со квалитет усогласен со стандардот ISO 9001: 2015

2 денови повеќе