Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 3247 150, +389 3247 159, +389 75 444 627,+389 70 233 086
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

Месечен регистар на ИСРСМ

Месечен извештај за сите новини и настани поврзани со стандардите регулиран од 01.06.2011 до 30.06.2011 година.