Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 70 233 086
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

Повеќе за стандардите

Како да пребарате

Што е стандард

Основни цели и принципи на стандардизацијата

Придобивки од стандардите

Македонски стандард

Изработка на македонски стандарди

Кој ги изработува македонските стандарди

Постапка на јавна расправа и преиспитување