Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 76 448 791
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

Новата веб страна на Институтот за стандардизација на Република Северна Македонија (ИСРСМ).

Почитувани наши редовни членки, коминтенти, компании, заинтересирани страни и следбеници на нашите социјални мрежи, Ве известуваме дека од 12-ти октомври (вторник) 2021, се очекува стартување на новата веб страна на Институтот за стандардизација на Република Северна Македонија (ИСРСМ).
Сите новости и информации врзани за усвоени или повлечени стандарди, нивна набавка и сите други информации врзани за работата на ИСРСМ, ќе може да ги следите како на нашата веб страна (isrsm.gov.mk) така и на нашите други социјални мрежи Facebook, Linkedin, Twitter и You tube.