Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 76 448 791
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

Политика за приватност

Политика за приватност

ИСРСМ ја цени и е посветен на заштита на вашата приватност, вклучително и онаа на нашите членки и соработници, учесниците во работата на ИСРСМ, клиентите, посетителите на веб-страната на ИСРСМ и претплатниците на ИСРСМ услугите

Информација за правата на субјектот на личните податоци

Информација за правата на субјектот на личните податоци

Генерални услови за користење на услугите на "isrsm.gov.mk"

Согласност за авторски права и заштита на личните податоците за учесниците во ИСРСМ стандардизациските активности