Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 70 233 086
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

Превод на македонски јазик на ISO 26000:2011

Почитувани,

Сакаме да ве информираме дека е усвоен превод на македонски јазик од Меѓународниот стандард МКС ISO 26000:2011 – Водич на опшествена одговорност

Доколку постојат заинтересирани страни истиот може да го набават во просториите на Институтот за Стандардизација на Република Северна Македонија. Работно време со странки, секој работен ден од 9.00 - 12.30 часот

За дополнителни информации ви стоиме на располагање

Тел. +389 (0)2 3247 172 dimitrievski.zoran@isrm.gov.mk

Тел.+389 (0)2 3247 174 temov.tode@isrm.gov.mk

Со почит,

ИСРСМ