Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 76 448 791
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

Проширено пребарување

Користете го формуларот подолу за да ги најдете бараните стандарди или стандардизациски документи. Внесете ги вашите критериуми за пребарување (единечни или во комбинација) во полињата подолу и притиснете го копчето „Пребарај“.

Пребарајте по клучен збор или фраза во насловот.

Пребарајте по ознака. ISO 9001: 2015 или само по број 14001

Организација на проектот

Пребарај по технички комитет.  Пребарувај по национални комитети

Пребарувај според меѓународна класификација на стандарди (ICS)  Пребарувај по ICS

Пребарај по клучен збор во класификацијата на проектите

Пребарaj според развојната фаза на проектот

Пребарај по фаза на проектот после изабраниот датум

Пребарај по фаза на проектот пред изабраниот датум

Пребарајте според типот на стандарди.