Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 70 233 086
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

prМКС EN 54-11:2016

Компоненти на автоматски системи за откривање пожар - Дел 11: Испитувања на животна средина

Components of automatic fire detection systems - Part 11: Environmental tests

Општи информации

40.20     28.3.1985

40.60    14.8.1985

ISRSM

ИСРСМ ТК 46

Европски стандард

Купување

Доколку сакате да го купите овој документ обратете се на следната мејл адреса: isrsm.info@isrsm.gov.mk

Подрачје на примена

Животен циклус

МОМЕНТАЛНО

Проект во изработка
prМКС EN 54-11:2016
40.20 Јавна расправа по нацрт-стандардот
28.3.1985

Поврзани проекти/стандарди

Усвоен од prEN 54-11 IDENTICAL

Преглед

Само информативните делови од проектите се јавно достапни. За да ја видите целата содржина на проектот, дадете коментари и гласате, најавете се со Вашиот профил со клик на копчето „Најава“.

Најава