Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 70 233 086
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

prМКС EN 353:2017

*

Personal fall arresting systems - Self-locking sliding type arrestors

Општи информации

40.20     30.5.1990

40.60    16.10.1990

ISRSM

ИСРСМ Совет

Европски стандард

Купување

Доколку сакате да го купите овој документ обратете се на следната мејл адреса: isrsm.info@isrsm.gov.mk

Подрачје на примена

This standard specifies the requirements, test methods, instructions for use marking, labelling and packaging for self-locking sliding type fall arrestors.

Животен циклус

МОМЕНТАЛНО

Проект во изработка
prМКС EN 353:2017
40.20 Јавна расправа по нацрт-стандардот
30.5.1990

Поврзани проекти/стандарди

Усвоен од prEN 353 IDENTICAL

Преглед

Само информативните делови од проектите се јавно достапни. За да ја видите целата содржина на проектот, дадете коментари и гласате, најавете се со Вашиот профил со клик на копчето „Најава“.

Најава