Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 70 233 086
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

prМКС EN 24617-2:2017

*

Paints and varnishes - List of equivalent terms - Part 2:

Општи информации

40.20     10.7.1991

20.60    4.11.1991

ISRSM

ИСРСМ Совет

Европски стандард

Купување

Доколку сакате да го купите овој документ обратете се на следната мејл адреса: isrsm.info@isrsm.gov.mk

Подрачје на примена

This standard gives a second list of equivalent terms relating to paints, varnishes and related products and their raw materials.

Животен циклус

МОМЕНТАЛНО

Проект во изработка
prМКС EN 24617-2:2017
40.20 Јавна расправа по нацрт-стандардот
10.7.1991

Поврзани проекти/стандарди

Усвоен од prEN 24617-2 IDENTICAL

Преглед

Само информативните делови од проектите се јавно достапни. За да ја видите целата содржина на проектот, дадете коментари и гласате, најавете се со Вашиот профил со клик на копчето „Најава“.

Најава