Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 2 3247 150, +389 2 3247 159, +389 2 3247 157, +389 75 444 627
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

prМКС EN 60335-2-110:2021

Апарати за домаќинство и слични електрични апарати - Безбедност - Дел 2-110: Посебни барања за комерцијални микробранови апарати со вметнување или контакт со апликатори

Household and similar electrical appliances - Safety - Part 2-110: Particular requirements for commercial microwave appliances with insertion or contacting applicators

Општи информации

40.20     30.10.2021

ISRSM

ИСРСМ Совет

Европски стандард

97.040.20     97.040.2  

Подрачје на примена

IEC 60335-2-110:2013 deals with the safety of microwave appliances intended for commercial use, their rated voltage being not more than 250 V for single-phase appliances connected between one phase and neutral and 480 V for other appliances. Appliances covered by this standard incorporate an open-ended applicator (as example an overview is given in Figure 103) for treatment of the load. They are divided into three types: - with insertion applicator, typically for moisture removal by insertion into holes in floors, walls or ceilings (an example is given in Figure 106); - with large area contacting applicator, typically for drying of floors, walls or ceilings (examples are given in Figure 104 and Figure 105); - with small area contacting applicator, typically for paint removal and spot-heating (an example is given in Figure 107). Key words: commercial microwave appliance, insertion applicator, contacting applicator

Животен циклус

МОМЕНТНО

Проект во изработка
prМКС EN 60335-2-110:2021
40.20 Јавна расправа по нацрт-стандардот
30.10.2021

Поврзани проекти/стандарди

Усвоен од EN IEC 60335-2-110:2021 IDENTICAL

Преглед

Само информативните делови од проектите се јавно достапни. За да ја видите целата содржина на проектот, дадете коментари и гласате, најавете се со Вашиот профил со клик на копчето „Најава“.

Најава