Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 76 448 791
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

prМКС ISO/WD 31031:2022

Менаџмент со ризик за младински и училишни патувања

Managing risk for youth and school trips

Општи информации

40.20     6.11.2023

40.60    15.1.2024

ISRSM

ИСРСМ ТК 9

Меѓународен стандард

03.100.01  

Купување

Доколку сакате да го купите овој документ обратете се на адресата на следната е-пошта: isrsm.info@isrsm.gov.mk

Подрачје на примена

Животен циклус

МОМЕНТАЛНО

Проект во изработка
prМКС ISO/WD 31031:2022
40.20 Јавна расправа по нацрт-стандардот
6.11.2023

Поврзани проекти/стандарди

Усвоен од ISO/DIS 31031 IDENTICAL

Преглед

Само информативните делови од проектите се јавно достапни. За да ја видите целата содржина на проектот, дадете коментари и гласате, најавете се со Вашиот профил со клик на копчето „Најава“.

Најава