Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 76 448 791
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

prМКС ISO/AWI 59014:2022

Секундарни материјали - Принципи, барања за одржливост и следливост

Environmental management and circular economy — Sustainability and traceability of secondary materials recovery — Principles and requirements

Општи информации

40.20     16.10.2023

40.60    25.12.2023

ISRSM

ИСРСМ ТК 9

Меѓународен стандард

13.020.60     13.020.20  

Купување

Доколку сакате да го купите овој документ обратете се на адресата на следната е-пошта: isrsm.info@isrsm.gov.mk

Подрачје на примена

Животен циклус

МОМЕНТАЛНО

Проект во изработка
prМКС ISO/AWI 59014:2022
40.20 Јавна расправа по нацрт-стандардот
16.10.2023

Поврзани проекти/стандарди

Усвоен од ISO/DIS 59014 IDENTICAL

Преглед

Само информативните делови од проектите се јавно достапни. За да ја видите целата содржина на проектот, дадете коментари и гласате, најавете се со Вашиот профил со клик на копчето „Најава“.

Најава