Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 76 448 791
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

prМКС ISO/AWI 50002-3:2022

Проверки на енергија - Барања со упатство за користење – Дел 3: Процеси

Energy audits — Requirements with guidance for use — Part 3: Processes

Општи информации

40.20     19.10.2023

40.60    28.12.2023

ISRSM

ИСРСМ ТК 9

Меѓународен стандард

27.015  

Купување

Доколку сакате да го купите овој документ обратете се на адресата на следната е-пошта: isrsm.info@isrsm.gov.mk

Подрачје на примена

This document is applicable to carrying out energy audits of a process. It provides guidance on how to apply ISO 50002-1 to an industrial, manufacturing or other process. It should be applied in conjunction with, and is supplementary to, ISO 50002-1, Energy audits — Part 1: General requirements with guidance for use.

Животен циклус

ПРЕТХОДНО ИЗДАНИЕ

Публикуван
МКС ISO 50002:2014

МОМЕНТАЛНО

Проект во изработка
prМКС ISO/AWI 50002-3:2022
40.20 Јавна расправа по нацрт-стандардот
19.10.2023

Поврзани проекти/стандарди

Усвоен од ISO/DIS 50002-3 IDENTICAL

Преглед

Само информативните делови од проектите се јавно достапни. За да ја видите целата содржина на проектот, дадете коментари и гласате, најавете се со Вашиот профил со клик на копчето „Најава“.

Најава