Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 70 233 086
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

Промоција

Во декември 2009 година во ресторанот Ден и Ноќ, ИСРСМ организираше свечена промоција на првиот број на Гласилото на ИСРСМ и Каталогот на македонски стандарди декември 2005 - ноември 2009.На промоцијата присуствуваа претставници од членките на ИСРСМ, Претседателите на ИСРСМ ТКи, како и бројни гости.