Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 76 448 791
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

Семинар за “Стандардизација и CE-ознака за врати и прозорци”

Почитувани, Ве информираме дека ИНСТИТУТОТ ЗА СТАНДАРДИЗАЦИЈА НА Република Северна Македонија - ИСРСМ во рамките на проектот ИПА - Техничка помош за градење на капацитетите на ИСРСМ организира семинар на тема: СТАНДАРДИЗАЦИЈА и "CE" ОЗНАЧУВАЊЕ НА ВРАТИ И ПРОЗОРЦИ (STANDARDIZATION AND CE MARKING DOORS AND WINDOWS) кој ќе се одржи во два термина и тоа: - 9 ти Мај - Хотел TCC Grand Plaza, Скопје и - 12ти Мај - Хотел Епинал, Битола Предавач на семинарот е: - Jaime Fernandez, Шпанија Семинарот е без котизација. Доколку сте заинтересирани, Ве молиме најдоцна до 3 Мај 2017 година да се пријавите за еденн од наведените термини, на следниов e-mail: anastasova.vesna@isrm.gov.mk Во пријавата треба да наведете име и презиме на учесникот, назив на институцијата, занимање, контакт податоци (e-mail и тел.бр) и за кој термин се пријавувате Бројот на учесници е ограничен.