Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 70 233 086
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

Сертификат за квалитет


Сертификат за квалитет

Институтот за стандардизација на Република Северна Македонија (ИСРСМ), по успешно завршената екстерна проверка од страна на македонско сертификациско тело, се здоби со Сертификат за квалитет ISO 9001:2015

Со ова се потврдува ефикасната примена на системот за квалитет во институцијата за својата работа во однос на корисниците, партнерите и заинтересираните страни.


Политика за квалитет