Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 70 233 086
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

Соопштение

С О О П Ш Т Е Н И Е

Министерството за труд и социјална политика, соопштува дека согласно со донесената Одлука на Владата на Република Северна Македонија во врска со претстојната акција ,,Ден на дрвото-засади ја својата иднина,, есен 2012 година којашто ќе се спроведе на 21.11.2012 година (среда), овој неработен ден ќе се ОДРАБОТИ на 24.11.2012 година (сабота).

Во врска со донесената Одлука на Владата на Република Северна Македонија, поради спроведување на есенската акцијата „Ден на дрвото-засади ја својата иднина”, 21.11.2012 година (среда), е неработен ден за граѓаните на Република Северна Македонија.