Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 76 448 791
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

TAIEX работилница за управување на човечки ресурси 14 ноември 2014 година

TAIEX организира работилница за управување на човечки ресурси во областа на стандардизацијата, организирана во соработка со Институтот за стандардизација на Република Северна Македонија. Работилницата ќе се одржи во хотел Арка, Скопје на 14 ноември 2014 година со почеток во 09.00 часот. Целта на работилницата: Полесно разбирање на тековната состојба во полето на менаџмент со човечки ресурси (HRM), HRM стандарди,како и практични сугестии и насоки за понатамошен развој на човечки ресурси во полето на стандардизација во Република Северна Македонија