Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 76 448 791
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

Тематска презентација ИСРСМ ТК 24 Бетон и преизводи од бетон. Хармонизација на националната со Европската стандардизација

ИСРСМ организираше тематска презентација на тема Бетон и производи од бетон – Хармонизација на националната со европската стандардизација. Презентацијата се одржа во Клуб на пратеници, на 18 јуни, 2008 година. На истата присуствуваа членови на ИСРСМ ТК 24.