Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 76 448 791
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

Актуелни обуки

Пребарајте ги нашите актуелни обуки за кои имате интерес или контактирајте не на: isrsm.obuki@isrsm.gov.mk

ISRSM-QM1

Имплементирајте успешно систем за менаџмент со квалитет во согласност со ISO 9001: 2015 година.

ISRSM-QM2

ISO 9001:2015 - Како да го оптимизирате вашиот систем за управување со квалитет?

ISRSM-QM3

Совладајте ги алатките за квалитет потребни за имплементација на систем за менаџмент со квалитет усогласен со стандардот ISO 9001: 2015

ISRSM-HS1

ISO 45001:2018 - Систем за управување со здравјето и безбедноста при работа

ИСРСМ 17025

МКС EN ISO/IEC 17025:2018 - Општи барања на компетентност на лаборатории за тестирање и калибрација