Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 70 233 086
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

ISRSM-QM2

Времетраење: еден ден

ISO 9001:2015 - Како да го оптимизирате вашиот систем за управување со квалитет?

Датуми на обуки

Ве молиме изберете ја обуката на која сакате да присуствувате од листата подолу. Можете да пријавите до 3 учесници онлајн*

*Цената е за едно лице. Ве молиме имајте предвид дека датумот на започнување ќе биде потврден една недела пред обуката.