Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 76 448 791
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

Учество на меѓународната конференција 8ма СЕЕИТА и 7ми МАСИТ Отворени денови

На 15 октомври 2010 во Охрид, се одржа меѓународната конференција 8ма СЕЕИТА и 7ми МАСИТ Отворени денови. Во рамките на сесијата - ICT certification models: Identification, mapping and increased competitiveness, ИСРСМ зема активно учество со своја презентација на тема “ICT standards in Republic of Macedonia“ .