Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 3247 150, +389 3247 159, +389 75 444 627,+389 70 233 086
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

Учество на Работилницата „Квалитет на електрична енергија“

Во рамките на Работилницата „Квалитет на електрична енергија“, во организација на Македонски IEEE - Оддел за електроенергетика и МАКО-СИГРЕ, беше дадена презентација од страна на ИСРСМ на тема – “Состојба во Македонија – стандарди“