Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 70 233 086
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

Зошто би членувале во ИСРСМ и во ИСРСМ Техничките комитети?

Ова е едно од најчесто поставуваните прашања, и можеме да кажеме дека придобивките се големи, но ке издвоиме само неколку од нив:

ПРИДОБИВКИ ОД ЧЛЕНСТВО ВО ИСРСМ

ПРИДОБИВКИ ОД ЧЛЕНТВО ВО ИСРСМ ТК