Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Тел: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 76 448 791
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Јуриј Гагарин 15, кат 3, 1000 Скопје
Главно мени

Иновативни маркетинг решенија

Претставници од Media Consulting, компанија чија мисија е обезбедување иновативни и ефективни маркетинг решенија, со кои на бизнисите им помагаат да напредуваат, денес во Институт за стандардизација остварија средба со директорот на ИСРСМ м-р Џеват Кицара.

Бизнис консултант и извршен директор на Медија Консалтинг, Марија Георгиевска и Пенка Мукаетова, ги изложија своите маркетинг предлози и решенија кои би допринеле за идна соработка на поле промоција на Институтот за стандардизација.пред Сојуз на Стопански Комори, нивни членови, совет на претседаатели и бизнис заедницата, за потребата и важноста на стандардите и стандардизацијата во нашата земја.

Со промовирање и користење на меѓународни и европски стандарди, како средство за постигнување квалитет на производ и услуга, стануваме дел од решението.