Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Phone: +389 3247 150, +389 3247 159, +389 75 444 627,+389 70 233 086
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Yuri Gagarin 15, 3-rd floor, 1000 Skopje

Kurse trajnimi

ISO 17025

17025 - Kërkesa të përgjithshme për kompetencën e laboratorëve të testimit dhe kalibrimit, të destinuara për menaxherët e cilësisë, menaxherët e laboratorëve, përfaqësuesit e laboratorëve të testimit dhe kalibrimit, vlerësuesit, etj.

Shëndeti dhe Siguria ISO 45001

ISO 45001, standardi i parë global i sistemit të menaxhimit të Shëndetit dhe Sigurisë në Punë (OHS) tani është publikuar.

Menaxhimi i cilësisë

Trajnimi ISO 9001 me ekspertët tanë do t'ju ndihmojë të kuptoni më mirë se çfarë është një sistem i menaxhimit të cilësisë, si ta zbatoni atë dhe si ta kontrolloni sistemin tuaj.