Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Phone: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 70 233 086
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Yuri Gagarin 15, 3-rd floor, 1000 Skopje
Main menu

Дислокација на просториите Институтот за стандарадизација на Република Северна Македонија

Почитувани,

Ве известуваме дека во тек е дислокација на просториите на Институтот за стандарадизација на Република Северна Македонија, односно од моменталните простории на ул. Васил Главинов бр 8, ИСРСМ ќе биде префрлен во старите простории на Kомерцијална банка, веднаш зад новиот Археолошки музеј во центарот на Скопје. Новата адреса на институтот е кеј " Димитар Влахов " бр.4 зграда 2 кат 2.Поради тие прични постои можност за технички пречки во електронската комуникација. За дополнителни информации ви стоиме на располагање

Контакт

02 3247 150 02 3247 172 или isrm.info@isrm.gov.mk