Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Phone: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 70 233 086
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Yuri Gagarin 15, 3-rd floor, 1000 Skopje
Main menu

Дислокација на просториите Институтот за стандарадизација на Република Северна Македонија

Почитувани, Ве известуваме дека во периодот од 24-30.09.2013 година постои можност за технички пречки во комуникацијата со ИСРСМ поради тековната селидба на Институтот Ви благодариме на разбирањето ИСРСМ