Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Phone: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 76 448 791
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Yuri Gagarin 15, 3-rd floor, 1000 Skopje
Main menu

Misioni ekspert për parametrat kombëtarë të Eurokodit 7

ISRSM në bashkëpunim me Komisionin Evropian përmes instrumentit TAIEX organizoi një Mision të Ekspertëve ("Misioni i ekspertëve në parametrat e përcaktuar në nivel kombëtar në Eurokodin 7"). Punëtoria u mbajt në Fakultetin e Inxhinierisë së Ndërtimit, në periudhën nga 17-20 maj 2010. Aty morën pjesë anëtarët e ISRSM TK30, ISRSM TK 11 dhe anëtarët e ISRSM TK30 / RG 7, si dhe Sekretari Teknik i ISRSM TC 30.