Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Phone: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 76 448 791
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Yuri Gagarin 15, 3-rd floor, 1000 Skopje
Main menu

Standardizimi i sigurisë ushqimore dhe paketimi i ushqimit

! [] ( / images / upload / 30429833031_a681483569_b (1) .jpg)! [] ( / images / upload / 15181472119_0bd0ca543d_b (1) .jpg)

E dashur,

Ju njoftojmë se INSTITUTI P STR STANDARDIZIMIN E REPUBLIKS S OF MAQEDONIS NOR VERIORE - ISSRM në kuadër të projektit IPA - Asistencë Teknike për Ndërtimin e Kapaciteteve të ISSRM organizon një seminar mbi:

STANDARDIZIMI I SIGURIS SOOD USHQIMIT DHE PAKETIMI I USHQIMIT

e cila do të mbahet në dy terma:

- 8 maj - Hotel TCC Grand Plaza, Shkup dhe

- 11 maj - Hotel Epinal, Manastir

Pedagogu i seminarit është një ekspert në fushën e sigurisë dhe cilësisë së ushqimit:

\ - Znj. Isabel Verde, Spanjë

Seminari është pa pagesë.

Nëse jeni të interesuar, ju lutemi aplikoni për një nga kushtet e listuara jo më vonë se 1 maj 2017, në vijim

e-mail: anastasova.vesna@isrm.gov.mk

Në aplikim duhet të tregoni emrin dhe mbiemrin e pjesëmarrësit, emrin e institucionit, profesionin, informacionin e kontaktit (e-mail dhe numrin e telefonit) dhe për cilin afat po aplikoni

Numri i pjesëmarrësve është i kufizuar.