Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Phone: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 70 233 086
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Yuri Gagarin 15, 3-rd floor, 1000 Skopje
Main menu

Menaxhimi i cilësisë

Training courses

Menaxhimi i cilësisë

Trajnimi ISO 9001 me ekspertët tanë do t'ju ndihmojë të kuptoni më mirë se çfarë është një sistem i menaxhimit të cilësisë, si ta zbatoni atë dhe si ta kontrolloni sistemin tuaj.


Trajnimi ISO 9001 me ekspertët tanë do t'ju ndihmojë të kuptoni më mirë se çfarë është një sistem i menaxhimit të cilësisë, si ta zbatoni atë dhe si ta kontrolloni sistemin tuaj. Trajnimi ynë për menaxhimin e cilësisë do t'ju ndihmojë: të kuptoni bazat në arritjen e kënaqësisë maksimale të klientit me koston më të ulët të përgjithshme, të përqëndroheni në ofrimin e një produkti ose shërbimi cilësor duke përmirësuar proceset tuaja, ose të krijoni një sistem të menaxhimit të cilësisë të klasit botëror.

Sistemet e menaxhimit të cilësisë përballen me sfida të krijuara nga proceset gjithnjë e më komplekse të kompanisë. Analiza dhe optimizimi i procedurave të vazhdueshme të kompanisë, testimi dhe dokumentimi i aktiviteteve, dhe zbatimi si dhe koordinimi i auditimeve janë vetëm disa nga detyrat e shumta që stafi i menaxhimit të cilësisë pritet të zotërojë.

Lajmi i mirë është se seminaret tona të menaxhimit të cilësisë ju pajisin me metodat dhe mjetet e nevojshme për të përmbushur këto pritshmëri dhe më shumë. Duke vendosur procese transparente, të efektshme të menaxhimit të cilësisë, kompania juaj përfiton në aspektin e efikasitetit, moralit, financave dhe reputacionit.

Training courses

Browse our training courses to find the right one for you, or call our specialists to discuss your requirements

2 ditë more
një ditë more
2 ditë more