Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Phone: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 70 233 086
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Yuri Gagarin 15, 3-rd floor, 1000 Skopje
Main menu

Shëndeti dhe Siguria ISO 45001

Training courses

Shëndeti dhe Siguria ISO 45001

ISO 45001, standardi i parë global i sistemit të menaxhimit të Shëndetit dhe Sigurisë në Punë (OHS) tani është publikuar.


ISO 45001 ka për qëllim të zëvendësojë OHSAS 18001 të zbatuar gjerësisht dhe pritet që organizatat e certifikuara aktualisht në OHSAS 18001 do të kenë nevojë të migrojnë në ISO 45001 brenda tre viteve nga publikimi i standardit të ri. ISO 45001 ka për qëllim të zëvendësojë OHSAS 18001 të zbatuar gjerësisht dhe pritet që organizatat e certifikuara aktualisht në OHSAS 18001 do të kenë nevojë të migrojnë në ISO 45001 brenda tre viteve nga publikimi i standardit të ri.

Training courses

Browse our training courses to find the right one for you, or call our specialists to discuss your requirements

2 ditë more