Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Phone: +389 02 3247 150, +389 02 3247 159, +389 75 444 627,+389 70 233 086
E-mail: isrsm@isrsm.gov.mk
Yuri Gagarin 15, 3-rd floor, 1000 Skopje
Main menu

На 05.10.2011 година во 10 часот-средба со делегација од ИСО

На 05 Октомври 2011 година (среда) во 10.00 часот во амфитеатарот на Технолошко Металуршкиот факултет- Скопје ќе се одржи средба на делегација од Меѓународната организација за стандардизација ISO и бизнис заедницата - сите заинтересирани страни во Република Северна Македонија. Средбата ќе претставува одлична можност за запознавање и одговор на сите ваши прашања поврзани со меѓународната и македонската стандардизација кои се од интерес за вашето работење. Ве молиме доколку сте заинтересирани, Вашето присуство да го потврдите во ИСРСМ најдоцна до 03 Октомври 2011 (понеделник).

Потврдата за присуство и кој претставник ќе биде номиниран пратете ја на следните меил адреси:

- shutarova.orhideja@isrm.gov.mk - isrm.info@isrm.gov.mk. или на факс : 02/3247 151